HET VERBETEREN VAN INTERNATIONAAL BEPERKT CO. (VAN HK),

Hoog - kwaliteit/het best de Dienst/snel Reactie

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

BETTERING INTERNATIONAL(HK) CO.,LIMITED Fabrieksreis

 • lopende band

  Wij zijn gespecialiseerd in productie, onderzoek en ontwikkeling en marketing van de beschikbare medische producten van verbanden, banden, stroken en stootkussen voor de enorme waaier van gezondheidszorg, chirurgisch, sporten en veterinair jarenlang ervaring in dit gebied.

   

  Wij concentreren ons op nieuwe technologieinnovatie en nieuw materiaal om de meest professionele producten en de vermenselijkte ontwerpen en aantrekkelijke pakketten en de beste dienst van de concurrerendste prijs voor betere menselijke gezondheden en het leven te voorzien. Wij hebben professioneel team om betere en kostenkwaliteitsbeheersing en kortere levertijdverplichting te steunen.

   

  Onze verbanden en banden zijn Ce, FDA, ISO13485: goedgekeurde 2008.

   

  Wij hebben de meest geavanceerde machines en het materiaal voor lijm het bespuiten, lijmen, die customerized knipsel en veranderlijke OEM verpakking en grote productiecapaciteit per maand en nu worden één van het leiden rollen en de betrouwbare leveranciers op het gebied van verbanden en banden en onze producten verkopen nu het best aan overheidsoffertes, verdelers, de ziekenhuizen, apotheekopslag, fysiek therapiebedrijf en de supermarkten voor detailhandel in meer dan 40 landen met inbegrip van de Verenigde Staten, Canada, het UK, Duitsland, Japan, Thailand….

   

  Wij verheugen ons oprecht op uw toetreden voor wederzijdse ontwikkeling en wij beloven uw professionele en betrouwbare partner te zijn.

   

   

   

 • OEM / ODM

  OEM ODM ONTHAAL

   

  Ons bedrijf biedt de professionele OEM en ODM dienst voor u aan.

   

  Wij kunnen volgens leveringssteekproeven verwerken & ontwikkelt het ontwerp, hulp het embleem van de klant, omslag, doos, karton, enz.

   

   

 • R & D

  Onze R&D-afdeling zoekt relentlessly voor nieuwe producten, nieuw patroon, nieuw ontwerp.

   

  Onze opdracht moet klanten van de beste kwaliteitsproducten en de dienst voor bedrijfsdoel voorzien. Ons constant bijgewerkt product verbetert kwaliteit, die naar wereldmarkt, onthaal door onophoudelijk gebruikers over de hele wereld wordt uitgevoerd.

Contactgegevens
BETTERING INTERNATIONAL(HK) CO.,LIMITED

Contactpersoon: Mr. Alex

Tel.: 86-519-88261607

Direct Stuur uw aanvraag naar ons Message not be empty!